• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Juures-, tyrni- ja basilikatäytteiset taikinanyytit

Juures-, tyrni- ja basilikatäytteiset taikinanyytit

200 g                                  kuorittua porkkanaa tai kurpitsaa

100 g                                 paprikaa

2 dl                                     Bonne Jänö Smoothieta

1 nippu                              tuoretta basilikaa

1 tl                                      Bonne Pikahyydykejauhetta

                                            suolaa, pippuria

                                            oliiviöljyä

                                            margariinia

                                            vegaanista voitaikinaa

Kuori juurekset ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa paprika paloiksi ja paahda vihanneksia uunissa 200 asteessa tilkassa oliiviöljyä noin 10 minuuttia.

Kun vihannekset ovat paahtuneet ja jäähtyneet, lisää joukkoon Jänö Smoothie ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuoretta basilikaa ja sekoita joukkoon Bonne Pikahyydykejauhe.

Kauli vegaaninen voitaikina ohuiksi neliöiksi ja lisää nokare vihannessekoitusta.

Sivele taikinan sivut vedellä ja taita taikinaneliöt kolmioiksi.

Sivele taikinanyytit sulatetulla margariinilla ja paista uunissa 200 asteessa kullanruskeiksi.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: