• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Porkkanafocaccia

Porkkanafocaccia

1 dl vettä
50 g hiivaa
0,5 dl oliiviöljyä
1,5 dl Bonne Porkkanasosetta
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
aniksen siemeniä
sormisuolaa

Sekoita hiiva haaleaan veteen. Lisää porkkanasose, oliiviöljy sekä puolet vehnäjauhoista. Anna

taikinan kohota noin 30 minuuttia. Lisää sitten suola ja loput jauhoista.

Taikinan tulee olla valmiiksi sekoitettuna löysää.

Kaada taikina hyvin öljyttyyn uunivuokaan tai leipävuokaan.

Ripottele päälle aniksen siemeniä ja anna taikinan kohota noin 30 minuuttia.

Kaada hieman oliiviöljyä leivän päälle, ripottele hieman sormisuolaa ja paista 250-asteisessa

uunissa noin 5 minuuttia. Laske sitten uunin lämpötila 200 asteeseen ja paista leipää vielä noin

15 minuuttia.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: