• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Palsternakka- ja smetanatäytteiset paahdetut perunat

Palsternakka- ja smetanatäytteiset paahdetut perunat

4 uuniperunaa
1,5 dl smetanaa
2 dl palsternakkaa
1 dl parmesaaniraastetta
tilliä, ruohosipulia
suolaa ja pippuria

Paista perunoita 180-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat kypsiä. Anna jäähtyä hetken.

Halkaise perunat ja kaavi lusikalla perunoiden sisälmys pois.

Sekoita peruna, palsternakkasose ja smetana.

Lisää parmesaaniraastetta, tuoretta tilliä ja ruohosipulia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Täytä perunankuoret perunatahnalla ja paahda uunissa 200 asteessa.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: