• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Lindströminpihvit

Lindströminpihvit

400 g naudan jauhelihaa
200 g sian jauhelihaa
2 kananmunan keltuaista
1 hienonnettu sipuli
2 dl Bonne Punajuurisosetta
1 dl hienonnettuja kapriksia
hienonnettua persiljaa
suolaa ja pippuria

Sekoita punajuurisose, hienonnettu sipuli, kaprikset, persilja ja kananmunan keltuaiset.

Lisää jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla.

Anna taikinan levätä vähintään 1 tunti, ennen kuin valmistat pihvit.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: