• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Mangokreemi

Mangokreemi

100 g Bonne Mangosose
200 g kerma
15 g sokeri
12 g Bonne Tapioka –hyydykejauhe
20 g voi (huoneenlämpöinen)

Sekoita mangosose, kerma ja sokeri. Keitä kunnes seos kiehahtaa. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Sekoita voi ja hyydykejauhe sauvasekoittimella seokseen. Tämän jälkeen kreemi on käyttövalmista. Helpointa kreemin käsittely on massapussilla.


 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: