• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Vegaanimousse

Vegaanimousse

150 g mantelimaito (tai vastaava)
150 g Bonne Mustikkasose
30 g sokeri
12 g Bonne Tapioka –hyydykejauhe

Sekoita ainekset yhteen sauvasekoittimella ja anna seistä 5 minuuttia.

250 g soijakerma
2 g Bonne Tapioka - hyydykejauhe

Vispaa kerma ja hyydykejauhe yhteen. Sekoita aiemmin tehtyyn seokseen. Kaada tarjoiluastiaan ja koristele.


 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: