• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Porkkanapannukakku

(uunipellillinen)

Porkkanapannukakku

Porkkanapannukakku on kauniin keltainen ja mehevä tarjottava vaikka välipalaksi.
Tarjoa seuraksi marjahilloa.

6 dl Bonne Porkkanasosetta
4 dl maitoa
4 munaa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 – 11/2 dl öljyä

Mittaa porkkanasose ja maito kulhoon ja riko joukkoon munat sekoittaen.
Sekoita joukkoon vehnäjauhot, suola ja öljy.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
Paista 225 -asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Tarjoa marjahillon kanssa.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: