• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Karpalosangria

Karpalosangria

Karpalosangria sopii erityisesti tarjottavaksi loppukesän kesteihin kuten rapujuhliin ja venetsialaisiin.

1 l punaviiniä
6 dl Bonne karpalomehua
6 dl kivennäisvettä
1 rkl sitruunamehua
(juoksevaa hunajaa)
(ripaus kanelia tai kokonainen kanelitanko)
 appelsiini- ja lime- tai sitruunasiivuja.
tuoreita tai jäisiä karpaloita, mansikoita yms.

Kaada tarjoiluastian pohjalle ensin punaviini, sitruunamehu ja Bonne karpalomehu. Lisää sitten kivennäisvesi. Sekoita sangriaa hieman, jotta kaikki ainekset sekoittuvat. Maista ja lisää tarvittaessa hieman juoksevaa hunajaa antamaan lisämakeutta. Lisää sangrian joukkoon marjat ja siivutetut hedelmät. Sangrian pitää olla viileää tarjoiltaessa, joten varaa viilenemiselle ja maustumiselle tunti pari aikaa jääkaapissa.

 Tällä ohjeella juoman alkoholipitoisuudeksi tulee seurustelujuomaksi sopiva noin 5%

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: