• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Persikkainen Charlotte jäätelöstä

n. 10 annosta

Persikkainen Charlotte jäätelöstä

Charlotte on näyttävä ja hieman erilainen tarjottava, jossa kääretorttuviipaleilla vuorattu kulho on täytetty perinteisesti hyydytetyllä täytteellä. Jäätelöisen Charlotten valmistat helposti vaikkapa juhlien varakakuksi pakastimeen.

Kääretorttu:

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl perunajauhoja
½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Täyte:

3-4 dl Bonne Persikkasosetta

Lisäksi:

1 1/2-2 l vaniljajäätelöä
Bonne Persikkasosetta

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä. Levitä pinnalle Bonne Persikkasosetta ja kääri rullalle. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja vuoraa tilavuudeltaan noin kahden litran vetoinen matalahko kulho ensin kelmulla. Lado kääretorttuviipaleet kelmun päälle kulhoon.

Pehmennä jäätelöä hieman ja laita se kulhoon. Valuta joukkoon Bonne Persikkasosetta. Vuoraa kulho kelmulla ja pakasta vähintään yön yli. Kumoa Charlotte tarjoiluvadille ja koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla. Tarjoa lisäksi Bonne Persikkasosetta kastikkeena.

Vinkki! Valmista tämä hyvissä ajoin varakakuksi pakastimeen ennen juhlia. Säilyy suojattuna hyvänä useita viikkoja.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: