• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Banaanikääretorttu, gluteeniton

n. 13 annosta

Banaanikääretorttu, gluteeniton

Yllätysvieraille taiot näyttävän ja maistuvan tarjottavan kääretortusta. Bonne soseet sopivat loistavasti myös leivonnaisten täytteeksi ja banaanisose maistuu ihanalta myös ihan sellaisenaan.

Kääretorttu:

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl perunajauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Täyte:

200 g vaniljarahkaa
1 dl Bonne Banaanisosetta
1 dl mansikoita

Pinnalle:

2 dl vispikermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
mansikoita ja ananaskirsikoita

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle, reunalliselle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa leivinpaperille tai keittiöliinan päälle.

Vatkaa vaniljarahka ja Bonne Banaanisose sekaisin ja levitä jäähtyneelle torttulevylle. Paloittele pinnalle mansikoita. Kääri tiukahkolle rullalle ja nosta tarjoiluvadille.

Vaahdota vispikerma ja mausta se sokerilla ja vaniljasokerilla. Levitä kuohkeaksi kääretortun pinnalle. Koristele mansikoilla ja ananaskirsikoilla. 

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: