• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Mustikkatrifle

4-6 annosta

Mustikkatrifle

Mustikkaiset jälkiruoat ovat suomalaisten herkkua ja niitä kannattaa tarjota ylpeänä ulkomaisille vieraillekin. Helppo, mutta näyttävä kerrosjälkiruoka kruunaa aterian kuin aterian.

250 g Bonne Mustikkasosetta
½ dl juoksevaa hunajaa tai vaaleaa siirappia
1 tl vaniljasokeria
8-10 kaurakeksiä
2 dl vispikermaa
200 g sitruuna tuorejuuston tyyppistä kasvirasvavalmistetta tai maitorahkaa
1-2 tl vaniljasokeria sokeria maun mukaan

Mausta Bonne Mustikkasose juoksevalla hunajalla tai vaalealla siirapilla ja vaniljasokerilla. Paloittele kaurakeksit reiluiksi paloiksi. Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon sitruuna tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmista tai maitorahka. Mausta vaniljasokerilla ja sokerilla. Kokoa jälkiruokamaljaan kerroksittain mustikkasosetta, kermaseosta ja keksejä. 

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: