• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Mangopossua

n. 3 annosta

Mangopossua

Hedelmäsoseet sopivat myös liharuokien marinadeihin ja kastikkeisiin. Tämä mangoinen possu on erittäin herkullista. Kastike sopii myös muiden porsaanliha- ja broileriruokien maustamiseen.

1 rkl öljyä
500 g kinkkukuutioita tai -suikaleita
 suolaa
mustapippuria

Kastike:

1 dl ketsuppia
250 g Bonne Mangososetta
1 rkl soijaa
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl väkiviinaetikkaa
2 tl paprikajauhetta
ripaus cayennepippuria

Nosta liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanlaittoa. Sekoita sillä aikaa kastikkeen ainekset sekaisin. Kuumenna öljy kattilassa. Paista possukuutiot tai suikaleet kauttaaltaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon kastikeainekset ja anna lihan hautua kypsäksi kannen alla. Tarjoa lisäksi riisiä tai perunoita. 

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: