• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Banaani-kookospossua

4 annosta

Banaani-kookospossua

Hedelmäsoseilla voit antaa lisämakua liha- ja kanaruokiin. Tähän mureaan lihapataan on lisätty banaanisosetta.

25 g voita
700 g karjalanpaistilihaa tai naudan ja possun paistia paloina
1 tl suolaa
1 tl jeeraa, eli juustokuminaa
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 isoa sipulia lohkoina
2 isoa porkkanaa paloina
1 tähtianis
yhden sitruunaruohon tyviosa
n. 10 mustapippuria
400 g tomaattimurskaa
1 tl kuivattuja korianterin lehtiä
400 g kookosmaitoa
200 g Bonne Banaanisosetta
700 g bataattia

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä. Kuumenna voi pannussa ja paista pinta lihapaloihin. Mausta suolalla ja jeeralla. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, sipulilohkot ja porkkanapalat, kääntele hetki. Lisää tähtianis, sitruunaruohon tyviosa hienonnettuna, mustapippurit, tomaattimurska, kuivatut korianterin lehdet, kookosmaito ja banaanisose. Kiehauta. Siirrä ainekset uunipataan ja kypsennä kannen alla 125–150 asteessa muutama tunti.

Kuori sitten bataatti ja paloittele tasakokoisiksi lohkoiksi. Lisää joukkoon. Tarkista nesteen määrä ja lisää tarvittaessa hieman vettä kypsennyksen aikana. Kypsennä vielä kunnes liha on mureaa ja bataatti kypsää. Tarkista maku.

Tarjoa seuraksi riisiä ja tuoretta korianteria.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: