• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Persikkarahka

n. 6 annosta

Persikkarahka

Rahkat ovat suosittuja välipaloina ja jälkiruokina, sillä ne ovat herkullisuutensa lisäksi myös helppotekoisia. Mausta rahkat erimakuisilla Bonne soseilla ja saat aina erimakuisen herkun.

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
3 dl Bonne Persikkasosetta
1 tl vaniljasokeria sokeria maun mukaan

Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon maitorahka ja Bonne Persikkasose. Mausta vaniljasokerilla ja lisää sokeria maun mukaan. Säilytä viileässä ennen tarjollelaittoa. 

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: