• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Pannukakku ja omenasosetta

Uunipellillinen

Pannukakku ja omenasosetta

Lettujen ja pannukakkujen seurana maistuu hillojen sijaan sokerittomat Bonne hedelmäsoseet, joiden luontainen makeus riittää, eikä niitä tarvitse maustaa erikseen sokerilla.

1 l maitoa
4 munaa
5 dl vehnäjauhoja
100 g margariinia tai 1 dl rypsiöljyä
½ tl suolaa
1 rkl sokeria

Lisäksi:

2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Bonne Omenasosetta + ripaus kanelia

Vatkaa maito ja munat. Lisää vehnäjauhot, sulatettu margariini tai öljy, sekä suola ja sokeri. Anna taikinan turvota mielellään puolisen tuntia ennen paistamista. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille ja paista 225 asteessa noin puoli tuntia.

Tarjoa lisäksi vaahdotettua vaniljakastiketta ja kanelilla maustettua Bonne Omenasosetta.

vaahdotettua vaniljakastiketta ja kanelilla maustettua Bonne Omenasosetta. 

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: