• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Persikkakiisseli

6 annosta

Persikkakiisseli

Raikas persikkakiisseli on iloinen väripilkku välipalaksi tai jälkiruoaksi.

1/2 l Bonne Persikkasosetta
6 dl vettä
3/4 dl sokeria tai maun mukaan
2 1/2 rkl perunajauhoja
1/2 tl vaniljasokeria tai rouhittua vaniljatankoa maun mukaan

Koristeluun:

1 dl vispikermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria tai rouhittua vaniljatankoa maun mukaan
1/2 dl paahdettuja mantelilastuja

Mittaa persikkasose, vesi, sokeri, perunajauhot ja vaniljasokeri kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen kiehumispisteeseen. Anna pulpahtaa, mutta älä keitä. Tarkista maku.

Mikäli kiisseli on makuusi liian paksu, lisää hieman vettä. Jos kaipaat sakeampaa kiisseliä, lisää höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen tilkka veteen sekoitettuja perunajauhoja. Kiehauta. Tarkista maku. Tarjoa kiisseli sellaisenaan tai kermavaahtonokareen kanssa.

 Vaahdota vispikerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.Pursota nokare kermaa kiisselin päälle. Ripottele pinnalle muutama kuumalla pannulla paahdettu mantelilastu.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: