• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Mustikkarahka

4-6 annosta

Mustikkarahka

Mustikkarahka on upean violetti jälkiruoka- tai välipalaherkku.
Sitä voit käyttää myös täytekakun välissä sellaisenaan tai liivatelehdillä hyydyttäen.Bonne Mustikkasose on helppo tapa tarjota vitamiineja kaiken ikäisille maistuvan rahkan muodossa.

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
1 dl Bonne Mustikkasosetta
3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
(1 tl hyvin pestyn limetin raastettua kuorta)

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka. Lisää mustikkasose, sokeri ja vaniljasokeri. Uutta, raikasta ilmettä antaa limetin kuoriraaste. Voit halutessasi jättää sen pois tai lisätä tässä vaiheessa joukkoon. Tarkista maku.

Vinkki! Kuningatarrahkan saat, kun lisäät joukkoon hieman Bonne Vadelmasosetta. Voit halutessasi lisätä joukkoon myös hieman tuoreita tai pakastemarjoja.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: