• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Banaani-kookospiiras

n. 8 annosta

Banaani-kookospiiras

Perinteisen rahkapiiraan voit tuunata helposti eri sesonkeihin sopivaksi käyttämällä erimakuisia marja- ja hedelmäsoseita maustamiseen.

Pohja:

150 g voita tai margariinia
1 dl ruokokidesokeria tai taloussokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

 Täyte:

200 g maitorahkaa
½ dl kookoshiutaleita
2 dl Bonne Banaanisosetta
½-3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 munaa

Pinnalle:

n. 2 dl Bonne Mangososetta
1 passiohedelmän siemenet

Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele taikina halkaisijaltaan 24 cm piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista 225 asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia.

Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada esipaistetulle piiraspohjalle. Jatka kypsennystä 200 asteessa noin puoli tuntia, tai kunnes pinta on kiinteä. Jäähdytä.

 Tarjoa seuraksi mangososetta. Koristele annokset passiohedelmän siemenillä.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: