• Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Mango-Pavlova

noin 10 annosta

Mango-Pavlova

Mango-Pavlova on tyylikäs tarjottava, jota voit muuntaa luontevasti vuodenaikojen mukaan eri makuiseksi käyttämällä erilaisia marja- ja hedelmäsoseita.

4 munanvalkuaista
2 ½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl maizenaa
1 tl viinietikkaa

Täyte:

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2-3 dl Bonne Mangososetta

Koristeeksi:

muutama kumkvatti
2 dl vihreitä viinirypäleitä
2 kiivihedelmää

Vaahdota munan valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan vatkaten. Vatkaa lopuksi joukkoon maizena ja viinietikka. Lusikoi seos ilmavaksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 125 asteisessa uunissa 1 tunti 15 minuuttia, tai kunnes marenki on kauttaaltaan rapea ja kevyt. Jäähdytä.

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka. Mausta sokerilla, vaniljasokerilla ja mangososeella. Tarkista maku. Levitä seos ilmavasti Pavlovan päälle ja koristele hedelmillä.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: