• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Hyydytetty ananas-jogurttikakku

8 annosta

Hyydytetty ananas-jogurttikakku

Pohja:

70 g voita tai margariinia
n. 175 g kaurakeksejä

Täyte:
6 liivatelehteä
2 ½ dl vispikermaa
400 g kreikkalaista jogurttia
1 dl tomusokeria tai maun mukaan
3 dl Bonne 100 % ananassosetta
1 rkl vaniljasokeria
½ dl vettä

Koristeluun:

1-2 dl Bonne 100 % ananassosetta
ananaskirsikoita

Sulata voi ja laita se tehosekoittimeen kaurakeksien kanssa.
Pyöräytä tasaiseksi.
Vuoraa halkaisijaltaan 20 cm irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla.
Painele seos vuoan pohjalle ja nosta hetkeksi jääkaappiin.

Valmista täyte.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen limittäin.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon jogurtti, tomusokeri ja ananassose.

Mausta seos vielä vaniljasokerilla ja tarkista maku.
Lisää tarvittaessa sokeria.
Kuumenna vesi kiehuvaksi vedenkeittimessä tai mikroaaltouunissa.
Liuota kiehuvan kuuman veden joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet ja sekoita tasaiseksi.
Kaada liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Kaada täyte kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Irrota kakku vuoasta veitsellä pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille.

Valuta pinnalle ananassosetta ja koristele ananaskirsikoilla tai muilla hedelmillä tai marjoilla.

Tarjoa!

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: