• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Palsternakkaruusukkeet

Palsternakkaruusukkeet

Palsternakkaruusukkeet

2 dl Bonne Palsternakkasosetta
400 g perunasosetta pakasteena
2 kananmunan keltuaista
1 dl voisulaa
1 tl suolaa

Laita kattilaan palsternakkasose ja perunasose. Kuumenna hetki, lisää voisula, suola ja keltuaiset.
Sekoita ainekset. Pursota ruusukkeita uunipellille ja täytä esim. tuorejuustolla.
Paista 225 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Tarjoile paistetun pihvin ja lämpimien lisäkkeiden kanssa.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: