• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Kylmä palsternakka-kesäkurpitsakeitto

Kylmä palsternakka-kesäkurpitsakeitto

400g kesäkurpitsaa kuorittuna

1,5 dl Bonne palsternakkasosetta
2 dl kermaa
1 dl kuivaa valkoviiniä
1 kasvisliemikuutio
3 dl vettä
1,5 tl suolaa
½-1 tl chiliä
+valkosipulia maun mukaan


Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio. Lisää kesäkurpitsa ja hauduta kypsäksi.
Soseuta sauvasekoittimella. Lisää kerma, valkoviini ja palsternakkasose ja mausteet.
Anna kiehua hiljalleen ja tarkista maku. Jäähdytä keitto. Koristele kylmä alkuruokakeitto paahdetuilla
pekonisuikaleilla ja persiljalla.

Vinkki: voit tarjota keiton myös lämpimänä.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: