• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Bôrssikeitto

Bôrssikeitto

0,5 l Bonne punajuurisosetta
0,5 l vettä
1 kpl lihaliemikuutio
1 sipuli
4 dl valkokaalia suikaleina
1 valkosipulin kynsi
10 kpl mustapippuria
1 rkl tomaattipyreetä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl    suolaa
2 rkl hienonnettua persiljaa
1 prk smetanaa
50 g meetvurstia kuutioina

Laita kattilaan vesi, lihaliemi, sipulit, kaali ja mausteet.

Hauduta miedolla kaali kypsäksi.

Lisää punajuurisose, juuressuikaleet, tomaattipyree ja valkoviinietikka.

Hauduta vielä noin 10 minuuttia ja tarkista maku.

Lisää keittoon meetvurstikuutiot ja hienonnettu persilja.

Tarjoile keitto smetanan ja kauraleivän kanssa.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: