• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Kermainen mangobroileri

4 annosta

Kermainen mangobroileri

600 g broilerin rintafileitä
2 dl Bonnen Mangososetta
2 dl kuohukermaa
1 dl kasvislientä
1 tl currya
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 rkl voita
lehtipersiljaa tai korianteria koristeeksi

Siivuta broilerin rintafileet kolmeen osaan. Laita pannulle voita, ja paista broileripalojen pinnat nopeasti nätin ruskeiksi. Lisää kasvisliemi pannulle ja kiehauta. Lisää mangosose sekä kerma pannulle. Kiehauta taas niin, että lintu kypsyy, mutta varo keittämästä nopeasti kypsyvää lihaa kengänpohjaksi.

Mausta hyvin ja maista. Ruoassa pitää olla runsas maku; makeutta, suolaisuutta ja kerman täyteläisyyttä.
Tarjoa kermainen mangobroileri riisin kanssa.

https://reseptitaivas.fi/reseptit/kermainen-mangobroileri/

Resepti: Reseptitaivas

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: