• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Hedelmärahka

4 annosta

Hedelmärahka

400 g rahkaa
2 dl Bonnen hedelmäsosetta (esim. ananas tai mango)
1 banaani
1 appelsiini
0-4 tl sokeria (maun mukaan)
1 tl vaniljasokeria
minttua koristeeksi

Ota sekoituskulho ja lusikoi rahka sinne. Sekoita mukaan sokerit.
Kuori ja pilko banaani sekä appelsiini. Vältä appelsiinin valkoisia (karvaita) osia. Sekoita hedelmistä 90 % mukaan rahkaan ja jätä loput koristeeksi. Rakenna annokset laseihin. Pohjalle hedelmärahkaa, sitten hedelmäsosetta, päälle rahkaa sekä jäljelle jääneitä hedelmäkuutioita.
Koristele annokset tuoreilla mintun lehdillä.

https://reseptitaivas.fi/reseptit/hedelmarahka/

Resepti: Reseptitaivas

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: