• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Panna Cotta

4 annosta

Panna Cotta

3 dl kermaa
1 tl vaniljasokeria
0,3 – 0,6 dl sokeria maun mukaan
2 liivatetta

Kastike
1 dl Bonnen vadelma- tai ananassosetta

Vinkki: Sokerin sijaan voi sulattaa mukaan valkosuklaata. Kerman voi korvata myös ranskankermalla, joka tuo mukavan hapokkuuden tähän jälkiruokaan.

Laita liivate likoamaan kylmään veteen. Kiehauta kerma kattilassa. Pyöräytä sokeri kyytiin ja sitten liivatteet. Jätä seos jäähtymään. Kun kerma on huoneenlämpöistä, kaada se neljään lasiin. Laita panna cotta jääkaappiin hyytymään. Kun kerma on hyytynyt (n. 4 tuntia), kaada sose kerman päälle kerrokseksi. Panna cotta säilyy hyvin jääkaapissa seuraavaan päivään, kunhan kelmutat sen hyvin, etteivät muut maut tartu.

https://reseptitaivas.fi/reseptit/panna-cotta/

Resepti: Reseptitaivas

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: