• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Punajuuri "Gazpacho"

1 annos

Punajuuri

150g Bonne punajuurisose
50g Piquillopaprikoita (tai paahdettua paprikaa)
25g Borretanasipulia (tai hillosipuleita, tässä tapauksessa lisää 1rkl balsamicoetikkaa)
10g Sherryviinietikkaa
15g Neitsytoliiviöljyä
50g Bonne Appelsiinitäysmehua
35g Bonne Sitruunamehua
Himalajasuolaa maun mukaan (n.1/4 tl)
n.1 ½ dl jääkuutioita

Yhdistä kaikki aineet kylmänä ja aja tasaiseksi blenderissä, mausta suolalla.

Koristele esim. pirskottelemalla oliiviöljyä päälle.

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: