• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Ruusunmarja Paté Choux

30-40 kpl

Ruusunmarja Paté Choux

Tuulihattu

125g vesi

125g maito

100g voi

½ tl suola

1 rkl sokeri

150g vehnäjauho

4 kpl kananmunia

-kiehauta paksupohjaisessa kattilassa vesi, maito, voi, sokeri ja suola

-lisää siivilöidyt jauhot koko ajan voimakkaasti puulastalla sekoittae

-kypsennä keskilämmöllä koko ajan voimakkaasti sekoittaen n. kolme minuuttia

-siirrä sivuun, peitä pinta kelmulla ja anna levätä n. viisi minuuttia

-lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen

-laita massa pursotinpussiin ja pursota massa n.kolme senttimetriä halkaisijaltaan oleviin silikonisiin puolipallomuotteihin ja tasoita pinta -> pakasta

Tuulihattukeksi

200g voi (huoneenlämpöinen)

250g sokeri

250g vehnäjauho

-sekoita kaikki aineet keskenään yleiskoneessa lavalla tasaiseksi massaksi (älä vaivaa)

-kauli massasta kahden leivinpaperin välissä n.2mm paksuja levyjä

-stanssaa n.3cm halkaisijaltaan olevalla rengasmuotilla keksit(älä irroita keksejä vielä)

-pakasta levyt kokonaisina ja stanssattuina

PAISTO:

-levitä pakastetut tuulihatut tasaisesti pellille leivinaperin tai silikonimaton päälle (jätä riittävästi väliä, koska tuulihatut turpoavat)

-laita jokaisen tuulihatun päälle yksi stanssattu jäädytetty keksi

-paista 170-asteisessa kiertoilmauunissa n.17-18 minuuttia (älä avaa uunia välissä, jotta tuulihatut eivät lässähdä)

-jäähdytä hyvin ennen täyttöä

RUUSUNMARJA-VALKOSUKLAAKREEMI

(Valmista 1vrk ennen käyttöä)

200g kerma

175g BONNE Ruusunmarjasose

1,5g sitruunahappo

150g valkosuklaa (esim.callebaut)

12g BONNE Tapioca

75g kylmähyytelö (esim.diamant tai valrhona neutral glace)

-Kiehauta kattilassa kerma, ruusunmarjasose, sitruunahappo ja kylmähyytelö

-lisää tapioca ja poraa tasaiseksi

-kaada edelleen kuuma neste valkosuklaan päälle ja poraa sauvasekoittimella tasaiseksi

-laita kelmu kiinni tuotteen pintaan, jottei se kuoretu

-jäähdytä ja säilytä jääkaapissa

RUUSUNMARJAGELÉ

200g BONNE Ruusunmarjasose

100g kylmähyytelö (esim.diamant tai valrhona neutral glace)

15g hunaja

2 rkl sitruunanmehua

7g BONNE Tapioca

-Yhdistä kaikki ainekset korkeassa ja kapeassa kulhossa

-poraa sauvasekoittimella tasaiseksi

-laita valmis tuote pursotinpussiin, tuote on valmista käyttöön välittömästi

TUOTTEEN ESILLEPANO:

-Leikkaa tuulihatut terävällä veitsellä halki

-vatkaa ruusunmarja-valkosuklaa käsin tai yleiskoneella kuohkeaksi (vispilällä)

-pursota tähtityllalla tuulihatun alapuoleen kaunis pursotus (jätä keskelle pieni reikä geeliä varten)

-täytä reikä ruusunmarjageléllä

-laita kansi päälle ja koristele tomusokerilla juuri ennen tarjoilua

Resepti: Markus Hurskainen

 
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: